外贸论坛»论坛首页 外贸相关技能 外语交流

I own you 的用法

【外贸专业话题活动】:晒水单宜选网外贸实战集训活动(潍坊站)

1万

版主

淑女、文艺

功勋币
听众数

• Sorry, I own you a long overdue apology.对不起
  • LL: Oh yeah? What about Scrabble? I own you at Scrabble any day!嗨,别再找理由了。你自己觉得不好意思就行!你呀,除了打电子游戏以外,我看你什么都玩不过我。
  • I own nothing beyond the clothes on my back.除了身上的这些衣服,我一无所有。
  • I own to being uncertain about that.我坦白承认对那件事还没有把握。
  • You are surrounded, as I own you are, by those who have not your genius or your refinement.你周围那些人,我不得不承认,都没有你那样的天赋或者修养。
  • Xia zhixing: What words. I make you nearly cut by fage and i own you a favor. Just say out and i'm not angry at all.夏之星:什么话?我害你差点被发哥给剁了,我欠你一份人情,你说我不生气啊?
  • We are even. I don't own you favors.我们扯平了,我不欠你人情了。
  • We're even, OK? I don't own you no more favors.我们两清了。我不欠你任何情了。
  • I am a English learner, my English is poor now, if my words have any fault(words, grammar, ect), tell me please! I own you many thanks!我是一名英语学习者,我的英语很薄弱,如果您发现任何错误(单词、语法等等),都请告诉我!非常非常感谢!
  • I own to you that she has spoken to me of it.我向你承认,她对我谈到过它。
  • You are a good girl but I hve no right to own you.其次是转折关系是一般现在是好不好?!
  • Everything I owned has gone up the spout.我所有的一切都化为乌有了。
  • I own only two of those new green cleaning products.我只有两种新的环保清洁剂。
  • I don't eag god give me something more because I have own you.我不东亚运动会上帝给我的东西更多,因为我有自己的你。
  • You're safe up in the mountains, in a special farmhouse I own.你待在山区里,待在我自己农场的特别住房里,是安全的。
  • You can't sell out the car self-assertively, for I own it partly.你不能自作主张把车卖掉,车子我也有份。
  • You Iive at a hoteI? -WeII, I own the hoteI and I Iive there.你住酒店里?-是的,我拥有这家酒店,所以我住那里。
  • I want to chuck every clothes I own.我要扔掉我的所有衣服。
  • If I owned texas and hell, I'd rent out Texas and live in hell.如果得克萨斯州与地狱是我的,我会把得克萨斯州租出去而住进地狱里。

I learned the value of hard work by working hard. 只有真的努力了,才会知道努力的价值。

1万

版主

淑女、文艺

功勋币
听众数
沙发沙发
I learned the value of hard work by working hard. 只有真的努力了,才会知道努力的价值。

7万

外贸专家

文静姑凉。

功勋币
居住地
广东省 深圳市
听众数

常驻居民 财神 活动之星 文青勋章 外贸旺站1年勋章

Sorry, I own you a long overdue apology.还可以这样用
我说的所有的谎,你全都相信。简单的我爱你,你却老不信。
正宗赣南脐橙,一般每年12月份开卖,有想要的可以联系我哦。

1万

版主

淑女、文艺

功勋币
听众数
Alice12345 发表于 2015-10-19 15:00
Sorry, I own you a long overdue apology.还可以这样用

谢谢,关注和告知

7万

外贸专家

文静姑凉。

功勋币
居住地
广东省 深圳市
听众数

常驻居民 财神 活动之星 文青勋章 外贸旺站1年勋章

momowo 发表于 2015-10-19 15:04
谢谢,关注和告知

嗯  哈哈         
我说的所有的谎,你全都相信。简单的我爱你,你却老不信。
正宗赣南脐橙,一般每年12月份开卖,有想要的可以联系我哦。

1万

版主

淑女、文艺

功勋币
听众数
Alice12345 发表于 2015-10-21 09:58
嗯  哈哈

实习生

学习者

功勋币
居住地
广东省 深圳市 南山区 沙河街道
听众数

外贸旺站1年勋章 认证会员

赞一个,不错不错,学习了
加油,一切才会美好!

1万

版主

淑女、文艺

功勋币
听众数
medicalhealth 发表于 2015-10-29 17:24
赞一个,不错不错,学习了

外贸总监

功勋币
听众数

外贸旺站1年勋章

支持楼主

1万

版主

淑女、文艺

功勋币
听众数
DorisEcan 发表于 2018-2-11 10:54
支持楼主

Thanks!!!!!!!!!!!!!

外贸论坛»论坛首页 外贸相关技能 外语交流